Izvor: BSC Happy
16.06.2023 u 17:57
0

BRATSTVO I KOSOVO I METOHIJA: VUČEVIĆ i BOCAN-HARČENKO, evo šta MOSKVA misli kako rešiti situaciju na KiM FOTO

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom.

Ministar Vučević zahvalio je na stalnoj podršci koju Ruska Federacija pruža očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije.

On je tom prilikom još jednom istakao da je dugoročno strateško opredeljenje Srbije da zadrži status vojno neutralne države, bez članstva ni u jednoj od postojećih vojno-političkih organizacija.

IZRAELSKA „KOČIJA“ STIŽE U EVROPU: Tenk MERKAVA traže DVE ZEMLJE, ovaj potez TEL AVIVA je presedan

Tokom sastanka ministar odbrane informisao je ambasadora o trenutnoj bezbednosnoj situaciji u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji i jednostranim potezima koje povlače privremene institucije u Prištini sa ciljem izazivanja sukoba i destabilizacije regiona.

Ambasador Bocan-Harčenko zahvalio je na gostoprimstvu i prilici da razgovaraju o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u južnoj srpskoj pokrajini.

On je konstatovao da je jedini način za rešavanje svih sporova deeskalacija trenutne situacije i primena međunarodno obavezujućih sporazuma, uz poštovanje međunarodnog prava po pitanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter