Izvor: Tanjug
21.09.2022 u 16:23
0

Snage KFOR predvođene NATO izvešće vojnu vežbu na Kosovu i Metohiji pod nazivom „Zlatna sablja“ 27. septembra!

 Snage KFOR predvođene NATO izvešće vojnu vežbu pod nazivom Zlatna sablja 27. septembra 2022. godine na poligonu za obuku baze Novo Selo.

U saopštenju koje je objavio KFOR navodi se da bi toga datuma u okolnim mesnim zajednicama mogao da se očekuje frekventniji saobraćaj vojnih i civilnih vozila uz najavu da će KFOR preduzeti sve neophodne mere da ublaži neprijatnosti koje bi mogle biti prouzrokovane lokalnom stanovništvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U vežbi će učestvovati osoblje KFOR i EULEKS u kontekstu operacije reagovanja u vanrednim situacijama, gde osoblje KFOR nastavlja da deluje u bliskoj saradnji sa Kosovskom policijom i EULEKS, u skladu sa konceptom „prvog, drugog i trećeg odgovora“, navodi se u saopštenju KFOR.

NATO SE POJAČAVA U REGIONU Bugarska je blizu kupovine druge serije od osam novih borbenih aviona F-16 i prateće opreme od SAD

Misija KFOR predvođena NATO nastavlja da se fokusira na svakodnevnu implementaciju svog mandata kako bi obezbedila bezbedno okruženje i slobodu kretanja za sve zajednice koje žive na Kosovu u skladu sa odredbama Rezolucije Saveta bezbednosti UN 1244 iz 1999. godine, stoji u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter