Izvor: BSC Happpy
23.11.2023 u 20:39
2

ŠOK PRIZNANJE: Opozicija upotrebila tragedije u političke svrhe, a nije uputila ni saučešće, ni posetila porodice stradalih (VIDEO)

Nosilac Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" Miroslav Aleksić gostovao je na Juronjuzu, gde je između ostalog govorio i o protestima u Beogradu, ali i o reakciji opozicije na tragedije koje su im prethodile.

Voditelj je postavio sledeće pitanje Aleksiću:

– Vaš naziv liste „Srbija protiv nasilja“ ima koren u protestima koji su nastali nakon zločina u Ribnikaru i okolini Mladenovca. Pre nekoliko meseci su ovde bili advokati porodica žrtava i advokat porodice iz Mladenovca mi je poručio da vam prenesem da niko iz opozicije nije uputio teleflgram saučešća porodicama žrtava, niti ste ih posetili. Jeste li uputili telegram saučešća ili da li ste ih posetili?

PREMIJERKA BRNABIĆ O ŠOK IZJAVI LUTOVCA: „Takvu želju imaju da razgovaraju s narodom..“ (VIDEO)

Miroslav Aleksić je na to dao odgovor:

– Ja nisam, ali nisam siguran ni da je to najvažnija stvar!

Podsetimo, protesti koji su navodno nastali kao reakcija na dve masovne pucnjave u Beogradu i Mladenovcu početkom maja ove godine, ubrzo su preuzeti od strane dela opozicije koja je stala na njihovo čelo, uz svesrdnu podršku prozapadnih medija u Srbiji.

Zahtevi protesta bili su isključivo političke prirode, bez osvrta ili predloga na smanjivanje konkretnog nasilja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ŠOK PRIZNANJE: Opozicija upotrebila tragedije u političke svrhe, a nije uputila ni saučešće, ni posetila porodice stradalih (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter