Izvor: HappyBSC
23.12.2022 u 20:25
0

SRAMNI POTEZI, OGLASILA SE MINISTARKA PRAVDE: „Najave hapšenja iz PR sa ciljem destabilizacije sevara KiM“

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predstavnici takozvanih kosovskih vlasti nastavljaju da provociraju srpski živalj na Kosovu i Metohiji, pokušavajući da tamošnje srpske lidere proglase kriminalcima, stavljajući ih na „listu za hapšenje“.

PETKOVIĆ SE SASTAO SA MARI JAMAŠITOM: Važan razgovor o trenutnoj situaciji na KiM, direktor preneo stav Beograda!

Prema njenim rečima, najava hapšenja srpskih lidera ima za cilj pokušaj destabilizacije severa KiM i zastrašivanje srpskog naroda, kome se šalje sramna poruka da će, ukoliko nastave da se bore za svoja prava iz Briselskog sporazuma, i oni biti meta progona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Popović je istakla da je posebno zabrinjavajuće da prištinski teroristi Srpsku pravoslavnu crkvu i Srpsku akademiju nauka i umetnosti nazivaju desničarskim ekstremističkim organizacijama, koje su povezane sa Ruskom Federacijom.

Ona je podvukla da je nedopustivo da se predsednik Aleksandar Vučić, njegov sin Danilo, brat Andrej, kao i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin nalaze na „listi za hapšenje“ i to samo zato što se bore za interese srpskog naroda.

Republika Srbija snažno i odlučno stoji uz naš narod na Kosovu i Metohiji, naglasila je Popović i rekla da je sigurna da će strpljenje i politička mudrost predsednika Vučića i Vlade Republike Srbije uticati na predstavnike međunarodne zajednice da preispitaju odnos prema politikanstvu Aljbina Kurtija i njegovih političkih marioneta.

Popović je izjavila da očekuje od međunarodne zajednice da pritiscima na tzv. prištinske vlasti podrži i ubrza formiranje Zajednice srpskih opština.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter