Izvor: HappyBSC
23.12.2022 u 20:52
0

MINISTAR GAŠIĆ POSALO JASNU PORUKU: „Ništa nas neće uplašiti i sprečiti da odbranimo svoj narod na Kosovu i Metohiji“

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je da „spisak“ poslanika Samoopredeljenja Armenda Muje koji je danas u Prištini govorio o „kriminalnim grupama“ na severu Kosova za čije osnivače je označio državni vrh Srbije, nije ništa drugo nego „spisak za odstrel“.

OBELEŽENA VAŽNA GODIŠNJICA: Ministar Gašić čestitao Dan antiterorističke jedinice MUP-a Srbije!

Ministar Gašić je istakao da ovakvi potezi samo pokazuju da Priština nikada neće ostaviti Srbe na miru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Konstantne provokacije i pretnje Kurtijevog trbuhozborca Armenda Muje još jedan su pokazatelj da predstavnici privremenih institucija u Prištini neće nikada ostaviti Srbe na miru. Današnji spisak koji je Muja objavio nije ništa drugo nego spisak za odstrel. Spisak na kojem se, između ostalog, pored predsednika Vučića, njegovog sina Danila i brata Andreja nalazim i ja, izjavio je ministar Bratislav Gašić. 

Ministar je istakao da niko i ništa neće sprečiti Srbiju da brani svoj narod na Kosovu i Metohiji.

– Kurtijev glasnogovornik trebalo bi da zna da se nikada ne preti praznom puškom. Nikakvi spiskovi nas neće sprečiti i uplašiti da odbranimo svoj narod na Kosovu i Metohiji i uvek ćemo biti tu da ga zaštitimo, nagalsio je ministar Gašić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter