Izvor: Kosovo Online
07.01.2023 u 14:28
0

„SRBI STREPE ZA ŽIVOT SVOJE DECE“ Srpska lista zahteva da se pojača prisustvo međunarodnih snaga kako bi sprečili nove napade

Žalosno je da predstavnici međunarodne zajednice nisu preduzeli ništa da spreče ovakve brutalne napade na srpsku nejač.

Srpska lista je istakla je da će ovogodišnji Božić ostati upamćen kao dan kada su Srbi pozivali na mir, ali i dan kada je prolivena nevina srpska krv.

– Umesto da se svi zajedno radujemo Božiću, Srbi strepe za život svoje dece. Žalosno je da predstavnici međunarodne zajednice nisu preduzeli ništa da spreče ovakve brutalne, ničim izazvane napade na srpsku nejač, pa čak i da uporno izbegavaju da navedu da je pokušano ubistvo dečaka srpske nacionalnosti. Licemerno je da su snažnije i oštrije osuđivali izmišljeno bacanje pirotehnike na vozilo Euleksa pre par nedelja nego pokušaj ubistva srpske dece – navodi se u saopštenju Srpske liste.

DECU VAM NEĆEMO ZABORAVITI NIKAD: Rakić izjavio da za Srbe na KiM nema mira ni za Božić (VIDEO)

Iz Srpske liste su poručili da u ime srpskog naroda zahtevaju da međunarodne snage pojačaju prisustvo u srpskim sredinama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– I spreče nove napade i izlive mržnje prema Srbima na jugu jer su više puta istakli da imaju kapaciteta da se staraju o miru i sigurnosti građana, te da je njihova odgovornost najveća kada su u pitanju mir i bezbednost srpskog naroda – ističu iz Srpske liste.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter