Izvor: BSC Happy
21.05.2023 u 18:01
0

PODVIŽNICI STIGLI U ĆUPRIJU: Za SRBIJU i VUČIĆA kod KNEZA LAZARA

Posle pet dana pešačenja, grupa od 13 Srba iz Кosovskog Pomoravlja koji su krenuli da na mitingu 26. maja podrže predsednika Aleksandra Vučića, danas je stigla u Ćupriju.

Njih je kod spomenika Caru Lazaru dočeklo više desetina meštana i aktivista Srpske napredne stranke, kao i predsednik ove opštine Ninoslav Erić koji im je poželeo dobrodošlicu, a devojka u narodnoj nošnji ih poslužila pogačom i solju.

– Dobro došla naša braćo iz Кosovskog Pomoravlja u Ćupriju, glavni grad moravske Srbije. Hvala vam za žrtvu koju dajete da dođete 26. maja do Beograda. Ćuprija i Srpska napredna stranka biće uz vas, kao što smo i danas i još jednom veliko hvala za podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću – istakao je Erić.

UDARCI SMRTI: Policajac METALNIM BOKSEROM USMRTIO POZNANIKA u Priboju

Dalibor Janković iz Gornjeg Кusca zahvalio je svima na podršci, istakavši da su nepokolebljivi da stignu do svog cilja i daju podršku svojoj državi i predsedniku.

– Zahvalio bih celom mom timu, a onda i predsedniku Aleksandru Vučiću koji zna naš pravac i cilj i da stižemo u petak 26. maja da mu pružimo podršku. Hvala i našim domaćinima iz Ćuprije na dobrodošlici i podršci – preneo je Janković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter