Izvor: TANJUG
20.10.2023 u 19:20
1

„SRBIJA ĆE PREŽIVETI UPRKOS SVEMU“: Predsednik Vučić o rezoluciji Evropskog parlamenta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da bi ga bilo sramota da je na mestu onih koji su u Evropskom parlamentu i koji se pozivaju na međunarodno pravo.

Na ceremoniji otvaranja nove zgrade železničke stanice Beograd centar u Prokopu, zamoljen da prokomentariše to što je Evropski parlament usvojio Rezoluciju kojom poziva Srbiju da prizna nezavisnost tzv. Kosova na osnovu međunarodnog prava, Vučić je istakao da je u pitanju Evropski parlament, a ne stav Evropske komisije.

PREDSEDNIK VUČIĆ NA SVEČANOM OTVARANJU „PROKOPA“: Pred nama je Ekspo 2027 na koji ćemo dovesti ceo svet i to je fantastična prilika!

Mi moramo da razumemo da oni tako gledaju na stvari. Što se tiče prava, da sam na mestu tih koji su taj zaključak doneli, bilo bi me sramota i to je sve što imam da kažem. Da li je njih sramota, siguran sam da nije. Preživeće Srbija uprkos svemu – poručio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„SRBIJA ĆE PREŽIVETI UPRKOS SVEMU“: Predsednik Vučić o rezoluciji Evropskog parlamenta”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter