Izvor: Kurir
06.03.2024 u 14:25
1

SRDAČAN SUSRET: Ana Brnabić se u Briselu sastala sa Ursulom fon der Lajen

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boravi u Bukureštu, gde se susrela sa Ursulom fon der Lajen koja ju je srdačno pozdravila.

Brnabićeva će se večeras sastati sa predsednikom Rumunije Klausom Johanisom.

Takođe, Brnabićeva će, učestovati i na Kongresu Evropske nacionalne partije (EPP) koji se održava danas i sutra u Bukureštu. Tokom trajanja Kongresa EPP premijerka će imati i sastanke na marginama kongresa.

ŠAPIĆ: Svi razumeli važnost novih BG izbora, SPS i Zavetnici spremni na razgovor

Podsetimo, EPP je najveća porodica partija u Evropi i najbrojnija grupacija u Evropskom parlamentu, a Srpska napredna stranka je njena pridružena članica.

Program Kongresa će obuhvatati pripreme i strategiju za izbore za Evropski parlament, koji će biti organizovani od 6. do 9. juna ove godine, usvajanje manifesta EPP i izbor kandidata za šefa liste za evropske izbore.

Domaćin skupa je, u partnerstvu sa Evropskom narodnom partijom, rumunska Nacionalno-liberalna partija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRDAČAN SUSRET: Ana Brnabić se u Briselu sastala sa Ursulom fon der Lajen”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter