Izvor: Tanjug
06.03.2024 u 12:51
0

ŠAPIĆ: Svi razumeli važnost novih BG izbora, SPS i Zavetnici spremni na razgovor

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da su politički akteri prepoznali važnost novih beogradskih izbora kao i važnost ukrupnjavanja, te da su SPS i Zavetnici i neka udruženja koja se do sada nisu politički deklarisala izrazila spremnost da razgovaraju sa SNS.

Šapić je odgovarajući na novinarsko pitanje da li su počeli pregovori o osnivanju velikog pokreta istakao da se o tome nije konkretno razgovaralo, jer izbori još nisu raspisani.

POVLAČI SE POSLE DEBAKLA U SUPERUTORAK: Niki Hejli odustaje, shvatila da protiv Trampa NEMA ŠANSE

On je istakao da je važno da postoji spremnost na razgovore, jer se novi izbori za odbornike skupštine Grada Beograda neće odnositi samo na lokalne teme. Šapić ocenio da u slučaju da opozicija ne želi da izađe na nove izbore ne bi bilo potrebe da se stvara zajednički blok. “Vidimo da sad kažu da neće izlaziti na izbore, ne odgovara im datum. Ne znam šta da vam kažem. Mislim, ako ne budu izašli na izbore što bismo pravili blok? Zaista nisam razgovarao ni sa kim, ali ako ne budu hteli da izađu na izbore, znači da će svaka stranka za sebe, pretpostavljam”, naveo je Šapić prilikom obilaska radova na produžetku Bulevara Zorana Đinđića i spajanju sa kružnim tokom u Ulici Vladimira Popovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter