Izvor: РТС
13.04.2024 u 14:13
0

MANIFESTACIJA KOJA OKUPLJA LJUDE BEOGRADA: Evo šta nas očekuje

Na "Beogradskim danima porodice" sadržaja ima za svakoga i za svačiji ukus.

U naredna dva meseca, od početka Knez Mihajlove, Trga Republike itd, održava će se mnoštvo manifestacija za Beograđane. Očekuje se program za sve generacije, a posebno program za najmlađe.

Raznolik kulturno-umetnički program održava se na 10 bina, u 18 tematskih celina. „Ajde malo da posvetimo pažnju lepim stvarima, radosti, deci, porodici, ljubavi i svemu što je na kraju suština života. Uživajte ova dva meseca, čuvajte jedni druge, jer Beograd je uvek bio i biže grad otvorenog srca“.

U manifestaciji učestvuje 350 umetnika iz Srbije i inostranstva, a među njima biće održani i koncerti “ Džipsi kingsa“ i „Ramštajna“.

Što se tiče sportskih aktivnosti, biće dosta borilačkih veština, fudbala, ragbija, a za najstarije sugrađane organizovan je fitnes.

Od prodavca do magacionera – nedostatak radnika u trgovinama, potrebne veće plate i bolji uslovi

Sve informacije o manfistacijama dostupne su na sajtu Skupštine grada.

Šapić: Zatvorićemo Parisku ulicu, spajamo Kalemegdan i Knez Mihailovu

Predsednik Privremenog organa Aleksandar Šapić je istakao značaj održavanja „Beogradskih dana porodice“, ističući da se na taj način čuvaju prave vrednosti. Najavio se da će se proširiti pešačka zona u centru grada – spajanjem Kalemegdanskog parka sa Knez Mihailovom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter