Izvor: tanjug
28.09.2023 u 10:09
1

STEJT DIPARTMENT: Poruka i za Beograd i Prištinu, da se uzdrže od nasilja i vrate dijalogu

Portparol Stejt departmenta Metju Miler izjavio je da je poruka Sjedinjenih Američkih Država za Beograd i Prištinu i dalje da se uzdrže od nasilja i vrate dijalogu uz posredovanje Evropske unije.

PRAVDA JE DOSTIŽNA: TROJICA PRIVEDENIH SRBA puštena na slobodu ZBOG NEDOSTATAKA DOKAZA!!!

On je to rekao na redovnom brifingu za novinare, a na pitanje kakvu poruku Srbima na KiM prenosi to što Stejt department nije uputio poruku saučešća srpskim žrtvama, Miler je rekao da su SAD dosledno izražavali saučešće žrtvama nasilja. “

Mislim da smo prilično dosledno izražavali saučešće žrtvama nasilja u – kako u ovoj situaciji tako i širom sveta, a jedna od poruka koju smo imali za obe strane u ovom sukobu je da se uzdrže od nasilja i povratak dijalogu uz posredovanje EU. To je i dalje naša poruka“, rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “STEJT DIPARTMENT: Poruka i za Beograd i Prištinu, da se uzdrže od nasilja i vrate dijalogu”

  1. Kad će Srbija da oformi ministarstvo zla i dezinformisanja,da bi mogla da parira ovim zlotvorima.Kad njima zaigra mečka u dvorištu neće se petlja ti u naše živote.Mečka je na putu ,a mi bi trebali da je nahraniti da brže stigne.Amerika iEngleska biće zemlja proleterska.Sve ide po planu,pa kom opanci tom obojci. Nemcima i Francuzi ma, i Briselskim režisera, zlatni medved nagrada za svo zlo u yevropskom kotlu. Uskoro!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter