Izvor: Kurir.rs
27.12.2023 u 07:00
0

DANAS U 18 SATI: Predsednik Vučić sa premijerkom Brnabić i ministarkom Begović na svečanosti povodom izdavanja dozvole za BIO4

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će prisustvovati svečanosti povodom izdavanja građevinske dozvole za BIO4 Kampus.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će zajedno sa premijerkom Anom Brnabić i ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović, prisustvovati svečanosti povodom izdavanja građevinske dozvole za BIO4 Kampus.

Svečanost će biti održana u 18 časova u Palati “Srbija“, saopšteno je iz pres službe predsednika Srbiji i iz Vlade Srbije.

PREDSEDNIK VUČIĆ OBIŠAO OSMEH SRBIJE: Od Bačkog brega do Vrbasa za samo 50 minuta, IZGRADIĆEMO JOŠ 10.000 KM autoputa

Izgradnja BIO4 Kampusa, kao jedinstvenog multidisciplinarnog projekta, koji će omogućiti Beogradu da postane jedan od priznatih i prepoznatih bioekonomskih centara u Evropi.

BIO4 označava biomedicinu, bioinformatiku, biotehnologiju i biodiverzitet.

BIO4 Kampus, koji će se prostirati na oko 20 hektara površine, okupiće institucije s bogatom naučnom tradicijom – sedam fakulteta Univerziteta u Beogradu, devet naučnih instituta, kao i ekstenziju Naučno-tehnološkog parka Beograd.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter