Izvor: Tanjug
14.11.2022 u 21:58
0

Tanja Fajon otkriva da je Slovenija spremna da uvede kontrole na granici sa Hrvatskom!

Slovenačka ministarka spoljnih poslova Tanja Fajon saopštila je u danas u Briselu da je njena vlada spremna da uvede kontrole na granici sa Hrvatskom i nakon njenog ulaska u šengenski prostor, ukoliko to bude neophodno u slučaju velikog migrantskog pritiska.

„Slovenija je spremna da sledećeg dana, nedelje, meseca uvede kontrole unutar šengenskog prostora, ako i kada bude potrebno“, rekla je Fajon, koja je učestvovala na sastanku ministara spoljnih poslova zemalja članica EU u Briselu, prenosi Hina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naglašava da sada kada Hrvatska ulazi u Šengen, Slovenija ne želi da postane „neka vrsta džepa“ za izbeglice i migrante.

Ministri unutrašnjih poslova odlučiće o ulasku Hrvatske u šengenski prostor na sastanku 9. decembra.

Potpisano više sporazuma i memoranduma između Severne Makedonije i Albanije: Nastavak promocije partnerstva u okviru inicijative Otvoreni Balkan!

Fajon je rekla da će slovenačka Vlada u četvrtak razmatrati pripremne materijale za taj sastanak.

Ona je istakla da slovenačko Ministarstvo unutrašnjih poslova predlaže Vladi da podrži ulazak Hrvatske u šengenski prostor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter