Izvor: Kosovo Online
15.06.2023 u 13:37
1

TEROR NA JARINJU: Takozvana kosovska policija ne pušta kamione sa srpskom robom i srpskim tablicama (VIDEO)

Na administrativnom prelazu Jarinje, nakon što je takozvana kosovska vlada juče zabranila ulazak kamionima sa tablicama i robom iz Srbije, na takozvano Kosovo danas ulaze jedino kamioni sa RKS tablicama koji ne prevoze srpske proizvode.

Kako prenose mediji, kamioni sa srpskim tablicama ni u tranzitu ne mogu proći kroz Kosovo, dok se putnički saobraćaj na Jarinju odvija normalno, uz pojačanu kontrolu vozila i putnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kosovo Online (@kosovo_online)

Takođe, veliki broj kamiona sa srpskim tablicama i robom se vratio nazad u pravcu centralne Srbije, dok je ostalo svega dvadesetak njih koji i dalje čekaju.

Takozvane kosovske vlasti su meru zabrane ulaska kamiona sa srpskom robom donele juče nakon što je srpska policija uhapsila trojicu kosovskih policajaca na teritoriji opštine Raška.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TEROR NA JARINJU: Takozvana kosovska policija ne pušta kamione sa srpskom robom i srpskim tablicama (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter