Izvor: tanjug
05.09.2022 u 12:06
0

UVEK ĆEMO BITI UZ NAŠ NAROD NA KIM! Brnabić: „Da porodice ovde ostanu, da vide svoju budućnost i rast plata i penzija“

Premijerka Ana Brnabić poručila je danas tokom posete Kosovu i Metohiji, da će Srbija uvek biti uz svoj narod na Kosovu i Metohiji.

„DOBRO DOŠLI NA SVETU SRPSKU ZEMLJU!“ Premijerka stigla na Kosovo i Metohiju

– Ogromno mi je zadovoljstvo i velika čast što sam na Kosmetu. Želim odavde, sa KiM, da pošaljem jasnu poruku, poruku mira stabilnosti i tolerancije i poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ćemo uvek biti uz naš narod na KiM – rekla je Brnabić obraćajući se okupljenima u zgradi Multimedijalnog centra u Kosovskoj Mitrovici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Brnabić je istakla da je ovo izuzetno težak i kompleksan trenutak, ali da je zadovoljna što je, uprkos provokacijama, sačuvan mir.

– Interesi Srbije su mir i stabilnost – poručila je Brnabić.

Napomenula je da je država u proteklih nekoliko godina investirala na KiM više nego u poslednjih 40 godina.

– Država je na usluzi svojim građanima i sve što smo uradili u centralnoj Srbiji, želimo da uradimo i pomognemo Srbima na KiM – rekla je Brnabić.

Dodala je da je važno što je u Kosovskoj Mitrovici napravljen centar u kojem će deca moći da uče savremene tehnologije, jer će to, uz obezbeđivanje mir, obezbediti prosperitet na KiM.

– Da porodice ovde ostanu, da ovde vide svoju budućnost, da vide rast plata i penzija. Bićemo uz srpski narod i drago mi je što sam ovde, u ovim teškim okolnostima – rekla je Brnabić.

Ona je poručila da je najvažnija tema, što će, kaže, svuda ponavljati i od koje neće odustati – Zajednica srpskih opština.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter