Izvor: Kurir.rs
06.12.2022 u 16:07
0

VLADIMIR LUČIĆ POTPISAO DEKLARACIJU: Jeftiniji roming između regiona i EU!

Generalni direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić danas je u Tirani potpisao deklaraciju o smanjenju cene rominga između zemalja Zapadnog Balkana i EU. Ceremonija je održana u okviru samita EU – Zapadni Balkan, dok je u ime Republike Srbije bio prisutan predsednik Aleksandar Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Deklaraciju su potpisali čelni ljudi telekomunikacionih operatera iz regiona i EU, a dogovor će stupiti na snagu u toku 2023. godine.

Smanjenje cene rominga za telefonske razgovore i ostale usluge operatera doprineće kvalitetnijem životu građana, daće dodatni podsticaj turizmu, doprineće smanjenju operativnih troškova za privredu i pružiće podsticaj poslovanju u okviru regiona i sa EU.

Predsednik Aleksandar Vučić se oglasio izjavom u kojoj se zahvalio evropskim zvaničnicima na podršci za dobijanje jeftinijih usluga u sistemu rominga između mobilnih operatera EU i Zapadnog Balkana.

BRATISLAV GAŠIĆ I IGOR JURIĆ NA SASTANKU: Prioritet je zaštita dece od svakog vida kriminala! (FOTO)

Istakao je da je sporazum dobra stvar za naše građane koji će boraviti ili putovati, recimo, u Nemačku ili Francusku, i odatle razgovarati mobilnim telefonom sa Srbijom.

U julu 2021. ukinut je roming za mobilnu telefoniju na Zapadnom Balkanu i od tada se radilo na pojeftinjenju cena rominga između EU i regiona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter