Izvor:
26.12.2016 u 20:20
0

VUČIĆ: Čekamo Albance i međunarodnu zajednicu za ZSO !

Da li će Srbi čekati još do Sretenja a onda formirati sami Zajenidcu srpskih opština, kako je danas najavio Marko Ðurić, dikertor Kancelarije za KiM, premijer Vučić danas nije precizo odgoviro, rekavši da je to jedna od ideja.

Upozorio je,,međutuim, odgovarajući novinarima na pres konferenciji u Grabovcu kod Obrenovca, da odgovor Albanaca i međunarodne zajednice čekamo, da nismo išli na silu u toj priči, te da će on verovatno Božić dočekati sa Srbima na KiM.

"To je jedna od ideja, da čekamo do Sretenja. Ali vi imate Briselski sporazum, imate obaveze koje ste preuzeli a oni umesto da se bave ispunjavanjem svojih obaveza pokušavaju da se bave kupovinom Srba", primetio je Vučić i poručio:

"Ako ste mislili da Srbi nemaju odgovor, pogrešili ste".

Upitan da komentariše jutrošnji sastanak sa predstavnicima Srba sa KIM, a povodom aktuelnog sukoba pristalica SNS i PS, Vučić je rekao da je pozvao Srbe sa Kosova i Metohije na jedistvo i da se držimo odluka do kojih smo došli zajedno.

Tanjug
Foto:Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter