Izvor:
16.09.2017 u 15:50
0

VUČIĆ: Ostvarićemo plan i cilj – 1.200 km autoputeva u Srbiji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vucić otvorio je danas autoput od Pirota do Dimitrovgrada u dužini od 30,5 kilometara uz poruku da se neće stati, sve dok se ne ostvari jasan plan i izuzetan cilj – 1200 kilometara autoputeva u Srbiji.

Vučić je rekao da je izuzetno zadovoljan učinjenim:

"Moj osmeh danas ''dug'' je 30,5 kilometara", istakao je Vučić.

Kako je rekao, očekuje uskoro i dogovor o autoputu Niš – Pločnik, odnosno o delu trase Niš – Prištrina, kojim ćemo se povezati sa našim narodom na KiM, ali i Albancima u Albaniji, a Niš da postane raskršće svih puteva.

Spojićemo celu Srbiju i napravićemo jasnu celinu od naše zemlje.

"Omogućićemo ljudima iz bilo kog dela zemlje da rade i da budu svoji na svome. To je ono što radimo i gradimo, to su nove investicije, nova radna mesta" poručio je Vučić.

Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter