Izvor:
25.06.2018 u 10:25
0

VUČIĆ SA VEOM: Lideri dve zemlje razgovarali o daljem unapređenju saradnje između Srbije i Liberije!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Republike Liberije Žoržom Veom, kome je zahvalio na njihovim stavovima po pitanju Kosova i Metohije, kao i na balansiranom pristupu rešavanju problema u regionu Zapadnog Balkana.

Dvojica sagovornika su razgovarali o daljem unapređenju saradnje između Srbije i Liberije, izrazivši opredeljenje za jačanje političke, ekonomske, prosvetne i druge saradnje.

Kao prvi korak, predsednik Vučić je najavio posetu srpskog ministra poljoprivrede Monroviji, kao i to da će studenti iz Liberije dolaziti na školovanje u Srbiju, u okviru programa za stipendiranje stranih studenata.

Predsednik Vučić pozvao je predsednika Veu da poseti Srbiju, što je liberijski predsednik prihvatio. Predsednik Vea je rekao da se nada da će razgovorima i pregovorima koje Beograd vodi sa Prištinom doći do rešenja i da ćemo, kako se navodi, umeti i uspeti da sačuvamo mir.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter