Izvor:
15.12.2017 u 03:08
0

VUČIĆ SE OGLASIO U VEZI TUČE NA PARTIZANOVOJ TRIBINI: Odgovaraće svi organizatori bez obzira da li su građani Hrvatske!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će odgovarati svi koji su učestovali u organizovanju i izazivanju nasilja tokom utakmice Partizan-Crvena zvezda, bez obzira na to da li su građani Hrvatske.

"Ne znam šta su radili ne samo huligani, nego i kriminalci iz pojedinih republika bivše Jugoslavije i nekih drugih zemalja, jer nisu došli da gledaju. Učestvovali su u organizovanju i izazivanju nasilja i naravno da će odgovarati. To što ste Hrvat ili građanin Hrvatske, ne ekskulpira vas od prekršajne i krivične odgovornosti", rekao je Vučić u Havani odgovarajući na pitanje srpskih novinara.

Onima koji u tome nisu učestovali, zahvalio se što su bili i platili kartu.

"A oni koji su učestovali u nečemu, oni će za svoja zlodela i te kako da odgovaraju", zaključio je Vučić.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter