Izvor: BSC Happy
19.07.2023 u 18:40
1

OGLASIO SE VUČIĆ NAKON SASTANKA SA LAJČAKOM: Predsednik poručio samo jedno! (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

Nakon sastanka predsednik Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu.

Sa Miroslavom Lajčakom sam razgovarao o poslednjoj rundi tehničkih razgovora Beograda i Prištine i načinima za smirivanje napetosti na terenu. Srbija nastavlja da insistira na konkretnim koracima u cilju zaštite života Srba na Kosovu i Metohiji, kao i na primeni do sada postignutih sporazuma – napisao je predsednik na profilu buducnostsrbijeav.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASIO SE VUČIĆ NAKON SASTANKA SA LAJČAKOM: Predsednik poručio samo jedno! (FOTO)”

  1. Ne dajte se , svi gledamo obavestenje veceras , dok se svi Srbi ne vrate na svoja ognjista , svi Srbi koji su proterani nista ni od cega , ako bude jos neki Srbin na pravdi Boga uhapsen zapamticete nas , mi bi tada trebali da uhapsimo Kurtija jer ododbrava neleglane stvari i terorise narod ….Gospodin Eskobar prica u Kongresu da treba da ih priznamo onako usput uz onu obavezu koju ne izvrsavaju deset godina u vezi ZSO , sta da priznamo gospodine Eskobar , ono sto su Vasi uradili nelegalno , bez dozvole SBUN , terorrisali ste nasu vojsku nase gradjane da izlazi na megdan , gubili smo zivote zato sto su neki Vasi ljudi a i vojna Vasa lica a i neki iz CIA videli bogatsvo na KiM i u Srbiji pa se i ugradili , kako to da priznamo _. Da li bi ste Vi to priznali da je neko uradio Americi, sigurno , evo 100 odsto da se kladimo da ne bi ste .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter