Izvor:
01.02.2024 u 11:10
2

„OVDE ĆE RADITI JOŠ 150 LJUDI, SA PLATAMA OD 900 EVRA“: Vučić saopštio lepe vesti za sve meštane Stare Pazove

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike kompanije Muehlbauer Group u Staroj Pazovi.

Svečanost polaganja kamena temeljca je u severnom delu Istočne radne zone u Staroj Pazovi.

Podsetimo, vrednost investicije u novu fabriku „Muehlbauer Automation“ iznosi 29,5 miliona evra. Fabrika će zaposliti do kraja 2025. godine 150 novih radnika.

Direktor „Muehlbauer Automation“ rekao je na početku ceremonije da je ponosan na današnji događaj i uspehe i zahvalio se Vučiću na pomoći.

– Ponosni smo što ste naš gost i nadam se saradnji i u narednom periodu. Ne možemo nikada biti uspešni, moramo u svemu da sarađujemo, da se pomažemo – rekao je on između ostalog na početku ceremonije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„OVDE ĆE RADITI JOŠ 150 LJUDI, SA PLATAMA OD 900 EVRA“: Vučić saopštio lepe vesti za sve meštane Stare Pazove”

  1. Zar sa ovim bacaš prašinu narodu zbog KiM? Tvoj posao je da naoružaš narod i organizuješ odbranu Srbije. Pusti glupe priče o fabrikama. Svi (čak i mi stariji od 60) da dobiju ratni položaj. I prestani više sa tom pričom o EU. Objavi da su okupirali KiM i poveži se sa Rusijom. Jedino tako se možemo ponovo vratiti tamo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter