Izvor: Tanjug
21.09.2021 u 09:48
0

VULIN O MILANOVIĆU: On je prikriveni sledbenik ustaša

„U Hrvatskoj se političari dele na otvorene i prikrivene ustaše“, odgovorio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, koji je u svom izlaganju kritikovao Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

PROČITAJTE JOŠ: MILOVAN DRECUN ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Opasna je situacija na Kosovu jer dovodi do destabilizacije!

Vulin je podsetio da je Milanović, kada je, ne znajući da ga snimaju, na sastanku sa takozvanim braniteljima ponosno priznao svoje ustaške korene, dokazao da pripada prikrivenim sledbenicima ustaškog pokreta.

PROČITAJTE JOŠ:  PETKOVIĆ: Neće nas dijalogu učiti oni koji na goloruki narod idu dugim cevima

„Ali, da spada i među gluplje hrvatske političare, Milanović je dokazao kada je 2015. godine pokušao da zatvori granice prema Srbiji i potvrđuje to svaki dan kada napada Srbiju i Vučića“, dodao je Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter