Izvor: Tanjug
15.01.2024 u 09:38
0

VULIN O RAČKU: „Srbima koji kažu istinu se sudi, a Srbiji se zabranjuje da se bori za KiM“

Osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin saopštio je danas, povodom navršavanja četvrt veka od slučaja Račak, da se "danas svakom Srbinu koji kaže istinu o Račku sudi, a Srbiji zabranjuje da se bori za svoje Kosovo i Metohiju".

„Srbima koji se ne predaju, uvode se sankcije, a šiptarskim teroristima prodaju se „džavelini“. Sve to govori da borba za slobodnu i samostalnu Srbiju nije gotova, sve dok ima slobodnih Srba koji se ne boje da borbu vode“, naveo je Vulin.

DANAS JE 25 GODINA OD MASAKRA U RAČKU: Kurti se ponovo zahvaljuje Vokeru

On je podsetio da je na današnji dan srpska policija „razbila šiptarske teroriste u selu Račak, a NATO je legitimnu akciju, legalnih organa iskoristio za napad na Srbiju“ i da je „laž o Račku izgovorio Vilijam Voker, a čak i Haški tribunal je odbio da ga presudom o Račku oslobodi tereta laži“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter