Izvor: HAPPYBSC
15.01.2024 u 10:23
0

GORAN RADOSAVLJEVIĆ GURI EKSKLUZIVNO ZA HAPPYBSC: Zapad nikada neće priznati istinu o Račku(FONO/VIDEO)

Penzionisani general policije Goran Radosavljević  u izjavi za HAPPYBSC navodi da u  Račku nije bilo civila, a da je u policijskoj akciji likvidirana teroristička grupa koja je predstavljala veliku pretnju i za civile i za policiju, Radosavljević ponavlja da istinu o tome znaju svi, ali da Zapad nikada neće priznati da je akcija policije bila legitimna.

PREDSEDNIK URUČUJE PAKETIĆE: Vučić prima u posetu predstavnike

On je je na naše pitanje da prokomentariše događej koji su se tog dana dodgodili, kao jedan od aktera  rekao da je akcija pripremena dugo, da je Račak bio etnički čist i da u njemu nije bilo Srba, a da je policija imala dovoljno podataka za izvođenje akcije. „Opservirali smo selo, i znali smo da u njemu nema civila, već da su tu samo teroristi smešteni u jednoj kući i u školi u selu Račak.

Oni su očekivali naš dolazak, ali nisu znali kada“, rekao je Radosavljević. On smatra da bi tadašnja Savezna Republika Jugoslavija i bez toga bila bombardovana i da je to samo jedan od propusta što mesto nije obezbeđeno, što je policija izašla iz sela, a da je tadašnji šef verifikacione misije OEBS-a Vilijam Voker u toku noći ušao sa teroristima u Račak gde su doneli tela sa drugih lokacija.

„Nama je bilo jasno da je to montaža koja će za posledicu imati bombardovanje zemlje, ali to je već bilo očekivano. Istinu znaju svi od prvog dana, međutim, Zapad nikada neće priznati da je akcija policije bila legitimna. Mi se nismo bojali ni tada ni posle, jer smo znali da radimo za svoju zemlju“, rekao je Radosavljević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter