Izvor: Happy BSC
20.10.2022 u 21:23
0

ZAPAD SE KORISTI ODVRATNOM SINTAGMOM! Vučić: „Govore da su na pravoj strani istorije, a kada im to kažete, pravite problem“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da su u Srbiji najjeftiniji i gas i struja, ali da subvencije za industriju mogu postojati samo dok stižu investicije.

– Sve investicije stižu sa Zapada Evrope, iz arapskih zemalja i Kine. Na nama je da merimo i gledamo kako da sačuvamo mir – istakao je predsednik i dodao da Srbija čuva nezavisnost, slobodarski duh Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Kada to pokušavate da radite u ovo vreme, to niko neće da vam dozvoli. Sada imamo dupli pritisak – sankcije Rusiji i Kosovo i Metohija. Zapad sekoristi odvratnom sintagmom govoreći da su na „pravoj strani istorije“. A kada im to kažete pravite problem. Dokle ćemo moći videćemo. Čekam da vidim šta će da mi dostave iz Kvinte. Imaju nešto da mi uruče, tako su rekli, nadam se da nije samo tekst iz „Albejnijan posta“ – kazao je Vučić. 

Albanci objavili „nemački“ nacrt statuta ZSO: Evo šta tamo navodno piše!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter