Izvor: NOVOSTI
28.12.2022 u 11:55
0

„ZVAO ME JE PREDSEDNIK VUČIĆ I REKAO DA JE SVE UČINIO“: Supruzi Dejana Pantića današnji dan najdraži u životu

Suzana Pantić, supruga bivšeg policajca Dejana Pantića koji će danas biti pušten da se brani sa slobode nakon što je 10. decembra uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje dala je izjavu medijima tim povodom. 

POSLE TRI NEDELJE PRITVORA: Uhapšeni policajac Dejan Pantić biće pušten da se brani sa slobode!

– Čula sam vest, zvao me je predsednik Vučić i rekao da je sve učinio, da se trudio i da je trud uspeo. Pitao me je kako osećam – kazala je Suzana Pantić supruga uhapšenog Dejana Pantića, posle čijeg hapšenja su usledile barikade na Kosovu i Metohiji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje kako se oseća, ona je rekla da joj je ovaj dan najdraži u životu. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter