Izvor: Tanjug
02.04.2023 u 19:47
0

ABAZOVIĆ PORUČIO: Albancima u Crnoj Gori nikada nije bilo bolje nego sada

Crnogorski premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović rekao je danas da Alabancima u Crnoj Gori nikada nije bilo bolje nego sada i da imaju slobodan izbor, da ne moraju da podrže ni jednog kandidata u drugom krugu predsedničkih izbora.

Prema njegovim rečima, Albanci u Crnoj Gori integrisani su u centralnu i lokalnu vlast.

„OČEKUJEM VELIKU NARODNU POBEDU!“: Andrija Mandić nikad optimističniji – „Večeras se završava priča sa korupcijom i kriminalom“

-Slobodan je izbor albanskih partija u Crnoj Gori da se ne pozicioniraju ni sa jednim predsedničkim kandidatom. Albancima u Crnoj Gori nikada nije bilo bolje, svi integrisani u vlast, imamo takve primere u Tuziju i Ulcinju. Đukanović je na vlasti već 30 godina i povezan je sa korupcijom i organizovanim kriminalom. Svi moraju biti zamenljivi, nikada nećemo imati političare koji ostaju na vlasti 30 godina. Ne živimo u Belorusiji, mi smo u Crnoj Gori- rekao je Abazović za Juronjuz na albanskom.

Abazović je dodao da veruje da će Jakov Milatović biti novi predsednik Crne Gore i da će rado sarađivati sa njim, kako bi se raskrstilo sa politikom prošlosti i stvorile nove, proevropske vrednosti u Crnoj Gori.

U Crnoj Gori se danas održava drugi krug predsedničkih izbora, na kojima građani biraju između dva kandidata koja su osvojila najviše glasova u prvom krugu glasanja, aktuelnog šefa države i lidera DPS Mila Đukanovića i predsednika Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter