Izvor: kurir.rs
05.12.2023 u 15:23
0

ALEKSANDAR G. NEGIRAO OPTUŽBE: Završeno saslušanje oca ubijene Vanje, EVO ŠTA JE REKAO

Aleksandar, otac ubijene 14-godišnje Vanje, ponovo je danas saslušan i negirao je učešće u zločinu.

Saslušanje je završeno danas popodne.

Prema izjavama osumnjičenih, Aleksandar je obavestio Ljupča Palevskog Palču o tome kada će Vanja napustiti svoj dom u naselju Debar i uputiti se u školu, te da sestra neće krenuti sa njom.

„Razmatramo njegovu umešanost, za koju i dalje pretpostavljamo da je bila indirektna u ovom slučaju, uzimaju ći u kontekstu onoga šta drugi uključeni u slučaj kažu da je jedna osoba rekla da sve ovo zna od kontakta sa ocem“, rekao je juče Bubevski.

Podsetimo, otac je prijavio nestanak policiji 27. novembra u 11 časova, kada je rekao da je Vanja napustila stan u 7.27.

Preliminarna istraga, kako je ukazao Bubevski, usmerena je i na to kakav je konkretan odnos između oca devojčice i osumnjičenog za otmicu i ubistvo Palevskog.

Sudija u prethodnom postupku odredio mu je juče pritvor od 48 sati zbog sumnje da je umešan u otmicu ćerke, odnosno kao osobi koja je Ljupču Palevskom davala informacije o Vanjinom kretanju i njenom svakodnevnom životu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter