Izvor: blic
30.10.2023 u 15:43
0

ANALIZA DOKAZA MASAKRA U GRADAČCU: Ministar i glavni tužilac sazvali konferenciju zbog krvavog pira Sulejmanovića

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova u četvrtak će prezentovati pribavljene dokaze i koje su istražne radnje poduzete u slučaju masakra kojeg je počinio Nermin Sulejmanović.

Sulejmanović je prvo pretukao pa potom ubio Nizamu Hećimović, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala. Sve je to, podsećamo, uživo prenosio putem društvenih mreža.Tu se njegov krvavi pir nije zaustavio.Potom je usmrtio oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a njihovu suprugu, odnosno majku Harisu, teško ranio.

„Novak je genijalan, ali rusofil“: Hrvatski predsednik opet napada

Medijima će se obratiti glavni kantonalni tužitelj TK Tomislav Ljubić, direktor Uprave policije MUP TK Dževad Korman, postupajući tužilac u predmetu Dalibor Bingas i portparol Tužilaštva Admir Arnautović.

Kako su naveli iz Tužilaštva TK tema konferencije za medije su: provedene istražne radnje i analiza pribavljenih dokaza vezanih za trostruko ubistvo i tri pokušaja ubistva u Gradačcu od 11. avgusta ove godine.

Takođe, iz Tužilaštva TK navode da su u proteklom periodu obavljene detaljne istražne radnje, pribavljeni i analizirani relevantni dokazi koji se vezuju za ove događaje, te će se na konferenciji za medije prezentovati nalazi tužilačke istrage, kao i postupanje policijskih struktura MUP TK prije, tokom i nakon pomenutih događaja, o čemu će govoriti direktor Uprave policije MUP TK Dževad Korman.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih.

Poslednja objava mučki ubijene Nizame cepa srca, a više o tome pročitajte u odvojenom tekstu.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično, o tome detaljnije u našoj posebnoj vesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter