Izvor: Blic
17.04.2024 u 07:59
0

APOKALIPSA U HRVATSKOJ: U Lici pao sneg

Kao što je najavljeno, u Hrvatsku je stigla velika promena vremena. U Zagrebu su temperature u 24 sata pale za 20 stepeni Celzijusa. Ogromno nevreme je pogodilo Liku.

Zbog saobraćajnih nesreća zatvoreni su:tunel Sveti Ilija, Mače-Peršaves i Gračac-Karin.

Zbog olujnog vetra i nevremena za sav saobraćaj je zatvorena deonica autoputa A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje. Obilazak za sva vozila, osim privatnih, iz smera juga prema unutrašnjosti.

NEVIĐENA TUČA U PARLAMENTU: Član VLADE napadnut i PESNICOM UDAREN u GLAVU (VIDEO)

Kolovoz je mokar i klizav u unutrašnjosti zemlje, dok u Lici pada snijeg koji se zadržava na putu. Na pojedinim deonicama u Hrvatskoj se vozi usporeno i otežano. Preti opasnost od odrona na cestama na Jadranskoj magistrali.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter