Izvor: Novosti
13.04.2022 u 12:55
0

BEBISITERKA ZAPALILA DŽOINT PRED DETETOM! Prijedorčanka pod optužnicom!

Osnovni sud u Prijedoru potvrdilo je optužnicu protiv L.V. zbog omogućavanja uživanja opojnih droga.

Kako se navodi u opužnici 21. avgusta 2018. godine oko 15 časova, u Prijedoru, u stanu M.M., za vreme dok joj je čuvala dete, dala je O.K. da uživa marihuanu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-L.V. je izvadila opojnu drogu marihuanu od čega je O.K. napravio jedan „džoint“, koji su zajedno konzumirali, te je njemu dala i jedan komad marihuane da ima za svoje potrebe, navodi se u optužnici i dodaje da je dala drugom licu da uživa opojnu drogu čime je počinila krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter