Izvor: Tanjug
07.06.2022 u 17:35
0

BOŠNJACI I AMERIKANCI SREĆNI Odluka Šmita da iskoristi „bonska ovlašćenja“ je pobeda bosanskog političkog faktora!

Hrvatski član Predsedništva BiH, koji je u to telo izabran glasovima Bošnjaka, Željko Komšić pozdravo je odluku visokog predstavnika Kristijana Šmita da koristeći tzv. „bonska ovlašćenja“ nametne odluku o finansiranju izbora, koji su zakazani za 2. oktobar.

Komšić je izjavio da je Šmitovo nametanje odluke „pobeda bosanskog političkog faktora, odnosno zdravih političkih opcija koje su sa međunarodnim partnerima igrale konstruktivnu ulogu tokom duge političke borbe za održavanje izbora, a koje je HDZ nastojao da blokira“, preneo je sarajevski portal Klix.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Važno je što se nije pristalo na političke ucene kojima se blokadom izbornog procesa nastojalo izdejstvovati antievropsko rešenje na štetu građana. Održavanje oktobarskih izbora prilika je da državni politički faktor, demokratskim i legalnim putem, nadjača politike ucena i blokada, kako u budućnosti ne bi imali slične probleme“, rekao je Komšić, koji je najavio još jednu kandidaturu za člana Predsedništva.

DODIK O NAMETNUTIM ODLUKAMA Srpski član Predsedništva BIH smatra da je Kristijan Šmit zakucao propast BiH!

Nametnutu odluku Šmita pozdravila je Ambasada SAD u Sarajevu i Stranka demokratske akcije Bakira Izetbegovića.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter