Izvor: Kurir/BSC Happy
23.10.2023 u 10:48
0

ČUDNA POJAVA KOD MODRIČE: VOZILO SAMO OD SEBE KRENULO i ULETELO U BAŠTU KAFIĆA VIDEO

Nesvakidašnja nesreća dogodila se na benzinskoj pumpi u mestu Skugrić kod Modriče, gde su sigurnosne kamere zabeležile incident u kojem na sreću nije niko povređen.

Vozilo kedi prvo se samo pokrenulo i uletelo u baštu ugostiteljskog objekta koji se nalazi u sklopu benzinske pumpe, piše Crna hronika.

Za stolom su sedele tri osobe od kojih se muškarac u žutoj jakni nije ni pomerio sa svog mesta, kada je vozilo krenulo u njih, prenosi Srpskainfo.

Posle toga je isti muškarac “ukrao” šou, pokušao vidjeti šta se dešava u motornom prostoru a onda ga je udarila hauba u glavu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter