Izvor: kurir
09.03.2024 u 18:43
0

DODIK DELIO CVEĆE NA TRGU KRAJINE: Svim damama čestitao parznik, pa dao jedno vrlo važno OBEĆANJE (FOTO)

Predsednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da će u Republici Srpskoj biti doneseni svi neophodni zakoni i propisi s ciljem zaštite žena u društvu.

Dodik je rekao da se obeležavanjem Međunarodnog dana žena želi skrenuti pažnja na položaj žena u društvu, da se taj položaj osigura i da društvo bude bez nasilja nad ženama.

Donećemo sve neophodne propise i zakone koji će stabilizovati i zaštititi žene u društvu„, rekao je Dodik novinarima, nakon što je povodom 8. marta podelio cveće sugrađankama na Trgu Krajine u Banjaluci.

Dodik je istakao da se Dan žena obeležava u celom svetu i na najbolji mogući način u Republici Srpskoj, ističući da ovo nije samo simbolika već nešto što je tradicija u našem društvu i što predstavlja htenje žena i muškaraca.

On je svim ženama u Srpskoj čestitao 8. mart.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović čestitala je Međunarodni dan žena svim damama u Republici Srpskoj sa željom da nastave da budu uspešne u svom porodičnom i profesionalnom životu.

Cvijanovićeva je istakla da je lep običaj okupljanja na Trgu Krajine da se sa damama podeli radost ovog praznika.

Predsednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić rekao je da su se danas okupili na Trgu Krajine kako bi ukazali na ono što treba raditi svaki dan – poštovati i uvažavati žene i biti im podrška u svemu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter