Izvor: kurir
27.02.2024 u 14:37
1

DODIK DIGAO SRPSKA TRI PRSTA U CRNOJ GORI: Ispred Skupštine pozdravio bratski narod

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Podgorici sa predsednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem.

Dodik je prilikom ulaska u Skupštinu pozdravio okupljenu grupu građana koja protestuje zbog njegovog dolaska, tako što je podigao tri prsta.

Dolazak Dodika u Podgoricu izazvao je veliko interesovanje medija, kako domaćih tako i stranih.

Prethodno je Dodik posetio Saborni hram Hristovog vaskrsenja u Podgorici i kriptu gdje se nalazi grob blaženopočivšeg mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

 

UHAPŠEN DINO IBRAHIMOVIĆ: Sumnjiči se za ubistvo Edmonda Mustafe u Baru

Dodika i Mandića su ispred hrama dočekali paroh podgorički Predrag Šćepanović i đakon Vedran Grmuša, koji je poreklom iz Banjaluke.

Sveštenik Šćepanović je ovu priliku iskoristio da zahvali Dodiku za pomoć koju je kao predsednik Srpske dao za izgradnju Hrama Hristovog vaskrsenja, kao i za to što je bio gost na dan kada je osveštan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DODIK DIGAO SRPSKA TRI PRSTA U CRNOJ GORI: Ispred Skupštine pozdravio bratski narod”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter