Izvor: Tanjug
07.04.2023 u 22:35
0

„MILATOVIĆ SE DODVORAVA SARAJEVU“: Dodik osudio sporne izjave!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Milo Đukanović izgubio, ali da se plaši da je pobedila njegova politika usmerena protiv Srba.

– Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović o Srebrenici sudi onako kako je sudio i njegov prethodnik. Pozivanje na presude Međunarodnog suda, a ne pominjanje velikog stradanja Srba u i oko Srberenice i otpor Srba da priznaju zločin koji nisu počinili, govori da je Milatović izabrao da se dodvorava Sarajevu ne oklevajući da uvredi Srbe i Republiku Srpsku. Šteta, mislio sam da je antisrpska politika u Crnoj Gori poražena  – istakao je Dodik.

Reagujući na izjavu Milatovića da je, kako kaže, „u Srebrenici počinjen genocid“, Dodik je u izjavi Srni podsetio da Jakov Milatović nikada ne bi postao predsednik Crne Gore bez glasova Srba i da ga ta činjenica obavezuje na minimum obzira prema tom biračkom telu.

„POKAZAĆEMO NAŠOJ DECI DA JE KIJEVU U KRVI NACIZAM“: Putin izdao moćan nalog!

– I dalјe mislim da je Milatović manje loš izbor od Đukanovića, ali je takođe i manje težak protivnik za smenu od Đukanovića. Sledeći put kada budu glasali u Crnoj Gori Srbi bi morali znati za koga i koje politike glasaju. Jasno je da su ovoga puta glasali protiv Đukanovića, a ne za Milatovića –  konstatovao je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter