Izvor: bsc happy
31.03.2024 u 13:46
2

DODIK OVOG PUTA IMA RAZLOG ZA STRAH: Situacija nikad teža

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je dobio upozorenje o nameri njegovog hapšenja.

Dodik je istakao da jedini razlog zašto bi Zapadne sile tražile njegovo hapšenje zapravo njegovo višegodišnje insistiranje da se Dejtonski sporazum poštuje.Dodik je rekao i da Zapad nastavlja s pričom o navodnoj krivici Srba, ali da srpski narod egzistira uprkos svemu što su stranci učinili da Republika Srpska nestane.

NAPAD NA DODIKA DOLAZI SA ZAPADA! ŠOLC ĆE BITI UHAPŠEN ČIM KROČI U REPUBLIKU SRPSKU: Britanci pokušavaju da ubace svoje jedinice

 

Dodik je istakao da je u Sarajevu glavna priča ko će „udariti“ na Dodika, kako bi bio glavna faca, ali da su svi oni koji su to činili bivši, a da je on još uvek tu.

Predsednik Srpske poručio je da on zastupa političke interese svog naroda i da će nastaviti da to čini, te ponovio da razgradnja Republike Srpske traje od momenta potpisivanja Dejtonskog sporazuma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “DODIK OVOG PUTA IMA RAZLOG ZA STRAH: Situacija nikad teža”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter