Izvor: SPUTNIK
31.03.2024 u 12:42
5

NAPAD NA DODIKA DOLAZI SA ZAPADA! ŠOLC ĆE BITI UHAPŠEN ČIM KROČI U REPUBLIKU SRPSKU: Britanci pokušavaju da ubace svoje jedinice

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je dobio upozorenje o nameri njegovog hapšenja, iako je nejasan razlog za takvo postupanje - da li je to sa namerom njegovog političkog sklanjanja ili destabilizacije situacije.

Mi znamo da Britanci pokušavaju da ubace svoje jedinice koje šetaju po svetu, a tog dana rečeno mi je, navodno u najboljoj nameri, a znajući ko je čovek i odakle dolazi i da je čak poslat da to uradi, da bi bilo najbolje ako se to desi da ne pružamo otpor, jer oni imaju nalog da pucaju. Mislim šta sad, treba da se prepadnem ili da kažem ‘Izvinite, a gde je adresa na koju treba da da se javim, gde da dođem, da ne morate vi da dolazite po mene’“, rekao je Dodik.

On kaže da je tu „nešto potpuno izbačeno iz konteksta, zbog nervoze oko Ukrajine i izbora u Americi“.
„Oni se bave nama, odlučuju o ljudima na Balkanu, a ne pričaju sa njima“, rekao je Dodik.
On je rekao da je problem Republike Srpske sa Zapadom to što se Srpska 20-30 godina bori protiv njihovog nastojanja da sruše Dejtonski mirovni sporazum.
Dodik je rekao i da Zapad nastavlja s pričom o navodnoj krivici Srba, ali da srpski narod egzistira uprkos svemu što su stranci učinili da Republika Srpska nestane.

Dođe li u Srpsku, Šmit će biti uhapšen i deportovan

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Kristijan Šmit nije visoki predstavnik i da on ne sme da dođe u Srpsku jer će biti uhapšen i deportovan.
On je naveo da Šmita ne prate policajci UN, nego ga prate Nemci, i oni su u jednoj bespravnoj situaciji, ali imaju podršku Britanije i SAD i pokušavaju da nametnu neka rešenja.
Prema njegovim rečima, tehnički detalji oko Izbornog zakona BiH nisu sporni, ali su sporne stvari koje se odnose na Centralnu izbornu komisiju.
Dodik je naveo da te izmene, koje Šmit želi da nametne, obiluju nepravilnostima i kao takve su neprihvatljive.
„On je napisao CIK-u da imenuje predsednike biračkih odbora u celoj BiH, a problem je jer je BiH visoko decentralizovana“, rekao je Dodik za TV Prva.
Dodik je istakao da je u Sarajevu glavna priča ko će „udariti“ na Dodika, kako bi bio glavna faca, ali da su svi oni koji su to činili bivši, a da je on još uvek tu.
On je naveo da živi za to kada će propasti BiH koja je propala zemlja koja opstaje na strahu i na nasilju.
Dodik je istakao da se sve čini da se razgradi Srpska, da se zovu direktoribanaka, preti sankcijama, ocenjujući da je to podmukla priča svojstvena Amerikancima koji izvršioce traže među domaćim izdajnicima.
Predsednik Srpske poručio je da on zastupa političke interese svog naroda i da će nastaviti da to čini, te ponovio da razgradnja Republike Srpske traje od momenta potpisivanja Dejtonskog sporazuma.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “NAPAD NA DODIKA DOLAZI SA ZAPADA! ŠOLC ĆE BITI UHAPŠEN ČIM KROČI U REPUBLIKU SRPSKU: Britanci pokušavaju da ubace svoje jedinice”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter