Izvor: republika.rs
15.12.2023 u 10:12
0

DRAMA U ZAGREBU: Osnovac mahao pištoljem

Ove nedelje, učenici jedne osnovne škole u Zagrebu proživljavaju pravu dramu. Sa svojim roditeljima i osobljem škole, suočavaju se sa posledicama zastrašujućeg incidenta koji se dogodio ranije ove nedelje.

Prema izveštajima, učenik sedmog razreda je ušao na školski prostor nakon časova i mahao plastičnim pištoljem na mlađe devojčice koje su se pripremale za čas plesa u svlačionici.Devojčice, uzrasta od četiri do pet godina, ostale su preplašene dok je učenik mahao pištoljem i upućivao pretnje. U isto vreme, dvojica njegovih drugova su stajali na straži kod zadnjeg ulaza koji vodi ka svlačionicama.

Policija je odmah pozvana na lice mesta, i nakon pregleda video snimaka, uspeli su identifikovati počinioca.

CRNOGORCI „HITNO“ USVAJAJU ZAKON: Evo šta će sve biti zabranjeno od nove godine

Takođe, dvojica učenika su mu pomagali u ovom haosu, čuvajući stražu, piše Jutarnji.hr.

Škola je ponudila psihološku podršku devojčicama koje su doživele ovaj traumatični incident.

Učenik suspendovan, pomagači nisu

Policija je obavestila školu kako je maloletnik pretio i zastrašivao lažnim, plastičnim pištoljem zbog čega je suspendovan do daljeg.

Dva dečaka koja su mu “čuvala stražu”, kako pišu hrvatski mediji, pohađaju i dalje redovnu nastavu zbog čega je veliki dio učenika, osobito mlađih, uplašen i zbunjen.

Devojčicama koje su pretrpele stresni incident škola je ponudila psihološku pomoć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter