Izvor: Kurir.rs
30.08.2023 u 20:44
11

SALVE SMEHA NA BLEDU: Dritan poslao „ljubavnu“ poruku“ Evropskoj uniji

Premijer Crne Gore Dritan Abazović je, gostujući juče na Bledskom strateškom forumu, izazvao smeh i aplauz među prisutnima kada je rekao da zemlje Zapadnog Balkana mogu da budu uspešne ali poručio i „samo nas ne ostavljajte same“.

– Zato što je dobra atmosfera, naša želja je da se nastavi lepo vreme kako bismo produžili turističku sezonu – rekao je Abazović.

Abazović je govorio o proširenju Evropske unije, a u istom maniru je nastavio i kada se dotakao položaja zemalja Zapadnog Balkana.

– Zemlje Zapadnog Balkana su ok. U dobrom društvu, možemo biti veoma uspešni, samo nas ne ostavljajte same, u dobrom društvu možemo da budemo veoma uspešni – rekao je Abazović i ponovo izazvao smeh u sali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

11 thoughts on “SALVE SMEHA NA BLEDU: Dritan poslao „ljubavnu“ poruku“ Evropskoj uniji”

  1. Dritan izuzetan politicar ceo regin ga ceni trudi se izuzetno ali Milova hobotnica neda napred a evropa ga stiti zato nisam srecna sa evropom jer nas smatra svojim kolonijom.

    46
    24
    Odgovori
  2. Ma ne, ovo su reči ulizice, uvlakivača kao kad je Balašević pred Zagrebačkom publikom izvinio se jer govori iskvarenim hrvatskim jezikom. Naravno, bura smeha i zadovoljstva. Isto je reagovanje i na ovo Dritanovo podilaženje. Mentalitet naroda koji se udvara EU I hrli njima u krilo je mentalitet zavisnika, onih koji teže čoporu. A u čoporu smrdi .

    15
    9
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter