Izvor: Nezavisne novine
20.03.2024 u 10:18
0

DVE PREVARANTKINJE IZ BiH PALE U AUSTRIJI! Varale prodavce, izaberu nov auto, sednu za volan pa NESTANU

Pripadnici kriminalističke policije Donje Austrije nakon opsežne istrage identifikovali su i uhapsili dve državljanke Bosne i Hercegovine (27, 33) koje su na prevaru uzimale automobile od trgovaca, a kasnije ih preprodavale u inostranstvu.

Sva ukradena vozila su preprodavale u inostranstvu. Poslednji u nizu kojeg su htele da prevare je trgovac automobilima iz Ort-an-der-Donau, u Austriji, koji ih je prijavio.

Inače, daljom istragom utvrđeno je da se one sumnjiče i za prevaru u Beču, gde su na sličan način uzele moped vrijedan 3.000. I dok je 27-godišnjakinja priznala sve, 33-godišnja državljanka BiH je odbila da svedoči. Mediji prenose da su živele u Italiji, a da su redovno dolazile u Austriju zbog ovih prevara.

One su po nalogu javnog tužilaštva Kornojburga sprovedene u lokalni zatvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter