Izvor: kurir
19.03.2024 u 11:05
0

EKOLOŠKA KATASTROFA: Misteriozna, crna tečnost teče Limom, meštani Bijelog Polja U STRAHU

Iz nevladine organizacije „Euromost“ saopštili su da su dronom danas ispod industrijske zone u Bijelom Polju, evidentirali nepoznatu crnu tečnost koja je ispuštena u reku Lim.

Kako su objavili, odmah nakon što su njihovi aktivisti evidentirali stanje obale ispod industrijske zone u Bijelom Polju, obavestili su inspektora za vode.

Iz Euromosta navode da za ovakvo stanje na Limu najviše su krive nadležne inspekcije, koje godinama ništa ne preduzimaju da bi se ovakvi slučajevi sprečili.

Ističu da to nije prvi put da na ovom mestu evidentiraju ispuštanje nepoznate crne tečnosti.

UŽAS U SUTOMORU: Mladić poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, sve se dogodilo KASNO SINOĆ

 

„Kakvo je stanje na Limu na ovom mestu, vidi se na video snimku, zato još jednom apelujemo na sve nesavesne privednike i građane, da ne zagađuju reku Lim, a inspekcije da rade svoj posao“, zaključuju iz te NVO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter