Izvor: BLIC.RS
24.08.2023 u 16:36
0

FILMSKA AKCIJA U ZAGREBU: Sin bivšeg policajca se iživljavao na supruzi, pa pucao na policiju

B.P. (27), sin bivšeg hrvatskog policajca pritvoren je zbog višestrukog silovanja i fizičkih napada na nevenčanu suprugu u Susedgradu u Zagrebu.

Njega je dežurni sudija istrage Županijskog suda u Zagrebu pritvorio na mesec dana kako ne bio ponovio delo i uticao na svedoke.

On je osumnjičen za teški pokušaj ubistva policajca, višestruko silovanje vanbračne supruge, nasilje u porodici, povredu detetovih prava i pretnje smrću tačnije u svom petosatnom ludilu u kući i na krovu iste 21. avgusta 27-godišnjak je u begu prislonio policajcu pištolj na stomak, nakon što je suprugu maltretirao, vređao, tukao i silovao.

Kurvo, glupačo…. Ubiću te. Spraću s tebe sve grehe – gnusni je deo repertoara uvreda i pretnji koje je izgovarao iz dana u dan svojoj nevenčanoj partnerki sve nije najavio suicid. Upravo zbog tog poslednjeg dela u ulicu je u popodnevnim satima 21. avgusta pristigla policija i pregovarač, ali i zagrebački vatrogasci koji su razvukli jastuk u slučaju da skoči.

U kući je 27-godišnjak sam bio zatvoren od 16.15 do 21.30 sati kada su policajci nasilno uleteli u kuću jer su začuli pucanj. Ali, on je to iskoristio i skočio kroz prozor, pa zapucao iz pištolja na policajce.

Iako su mislili da ga „imaju“, prevarili su se jer je krenuo da beži, ali nije daleko uspeo da pobegne. A uvertira u ovonedeljni užas datira od prošlogodišnjeg juna, kada je, prema navodima njegove partnerke, počeo da fizički i psihički zlostavlja nju i djecu. Pritom je uvek bio pijan i drogiran, a nije se libio da je vređa da je ‘drolja‘, a znao je i da se na njoj iživljava šakama i kablom punjača mobilnog telefona.

PUCNJAVA U SARAJEVU: Posle svađe u kafiću taksista ranio mladića!

Prigovarao joj je da mnogo troši, a 19. avgusta ga je odbila za polni odnos pa ju je silovao i pretukao i ujedno joj stavljao peškir u usta kako se ne bi čulo da zapomaže. Silovanje je ponovio.

Inače, nije prvi put da ima posla s policijom 27-godišnjak, a svakodnevica mu je ispunjena konzumacijom alkohola i droge. U prošlosti je bio i žrtva. Pojavljivao se kao svedok u postupku protiv njegovog oca kojom prilikom je, kako saznaju hrvatski mediji, otkrio da ga je kao malo dete otac zimi vodio na Velebit da očvrsne pa bi zauzvrat, u slučaju plača, bio pretučen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter