Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
08.11.2023 u 13:06
0

I DALJE U BEKSTVU: Nadzorne kamere sve snimile! Vrebao priliku, pa gurnuo policajku (VIDEO)

Drama se nastavlja.

Odbegli osuđenik Ivica Mišković iz Kaknja pobegao je kroz prozor na prizemlju zgrade Osnovnog suda u Banjaluci, a nadzorne kamere ATV-a snimile su Miškovića u trenutku dok je bežao.

Mišković je, nakon što je pobegao kroz prozor zgrade suda, trčao je kroz Gundulićevu ulicu iz pravca Aleje Svetog Save. Miškovića su i snimile nadzorne kamere jedne banke, kako beži iza zgrada. Nakon toga mu se gubi svaki trag.

Podsetimo, Mišković je, nakon što je osuđen na četiri godine zatvora zbog seksualnog zlostavljanja deteta, iz sudnice doveden u prostoriju za zadržavanje koja se nalazi u prizemlju zgrade.

U BANJA LUCI ISPLAĆENA PLATA OD SKORO POLA MILIONA: Prosečni građanin za to radi 769 meseci

– Tu je čekao da mu se uruči rešenje, a onda je iskoristio priliku i gurnuo policajku koja je bila uz njega. Ona je pala na radijator i pokušala je da ga spreči u bekstvu, ali nije uspjela i tom prilikom je lakše povređena – navodi dobro upućeni izvor ATV-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter