Izvor: TANJUG
12.01.2024 u 13:40
0

I KOMŠIJE UVODE OBAVEZNI VOJNI ROK: O uvođenju vojnog roka treba razgovarati, to je legitimna tema

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas u Splitu da je pitanje uvođenja vojnog roka tema o kojoj treba razgovarati.
„O vojnom roku treba razgovarati. To nije jednostavna odluka.

MILANOVIĆU NEMA KO NA CRTU: Ako HDZ osvoji vlast,protiv Milanovića na predsedničkim izborima niko nema šanse

Ne samo politički nego organizaciono. Koliko bi bilo ljudi, jesu li to samo muškarci, gde bi ih smestili. To je moguće, ali vrlo komplikovano. Šta se postiže. Je li to rok od dva meseca ili onakav kakav je bio u Jugoslaviji. To je legitimna tema“, rekao je Milanović odgovarajući na pitanja novinara, preneli su hrvatski mediji.

Inicijativu o vraćanju vojnog roka u hrvatskoj pokrenuo je poslanik opozicionog Domovinskog pokreta Mario Radin. Radin je rekao da bi vojni rok trebalo vratiti, ali da bi prethodno u škole trebalo vratiti predmet odbrane.
(Kraj) zn/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter