Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
28.11.2023 u 15:21
0

IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Vetar umalo prevrnuo kruzer u zalivu Boke (VIDEO)

Kruzer Amadea, koji je u vlasništvu nemačke kompanije, privukao je pažnju meštana kada se jutros tokom uplovljavanja u Bokokotorski zaliv umalo prevrnuo.

Iz Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama su za portal RTCG rekli da su obavešteni o ovom događaju, ali da nije došlo do ugrožavanja bezbednosti. Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kom se vidi kako jak vetar nosi brod ka Oravcu.

– Okrenuo je pramac u vetar i drži ga dok ne prestane da duva. Pratimo ga preko VTMIS Sistema – kazali su portali iz Uprave.

Očevici komentarišu da zbog nevremena kruzer nije trebalo ni da uplovljava u zaliv.

ABAZOVIĆ PORUČIO: „Evropa sad je prevara, sve su slagali“

Amadea je jedan od manjih kruzera koji je do sada uplovio u Boku. Dugačak je 192 metra. Putnici su na 14-dnevnom putovanju koje se završava 4. decembra. Amadea ima 40 apartmana, od čega dva kraljevska i 254 kabine.

Crnogorski MUP je upozorio sve učesnike u sistemu zaštite i spašavanja i pozvao na operativnu spremnost zbog najavljenog nevremena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter