Izvor: Alo.rs
28.11.2023 u 11:41
0

ABAZOVIĆ PORUČIO: „Evropa sad je prevara, sve su slagali“

Da nije bilo parametara 43. Vlade Milojko Spajić ne bi mogao da nađe novac za zaduženje. To što je neko namerio da se zaduži milijardu evra da bi servisirao program koji niko nije vidio, govori o netransparentnosti“, kazao je iz opozicionih klupa GP URE i bivši premijer Dritan Abazović.

On je najavio i da jedva čeka predstavljanje budžeta jer će kako tvdi, to pokazati da je Evropa sad prevarila međunarodne partnere te da nisu najavili reformske mere ili ih nemaju.

– Jesmo li bankrotirali? Vi (Novica Vuković) ste srušili propagandu Evrope sad 2 i deklasirali činjenicama ono što su Milojko Spajić i Branko Krvavac pričali. Ljudi su najavili bankrot a vi ste došli i rekli „jeste li sigurni u to što pričate?“, kazao je Abazović i dodao da jedva čeka premijerski sat ovim povodom.

ABAZOVIĆEVA VLADA OTIŠLA UZ MERLINOV HIT: Dobro pogledajte kako se Dritanov tim OPROSTIO od vlasti – pa ovo ima samo u CG! VIDEO

On je dodao da je tehnički rebalans pripremljen u maju te da je u potpunosti prepisan od 43. Vlade, da stanje u javnim finansijama nije perfektno ali da nikad nije bilo bolje. Naglasio je da je Crna Gora prema prognozama privrednog rasta za ovu godinu, na samom vrhu liste i uputio apel novoj Vladi da taj položaj zadrži. Abazović je kazao da je Crna Gora došla od tačke kako su iz PES-a prethodno govorili, sa ivice bankrota do, kako tvrdi verovatnog budžetskog suficita na kraju ove godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter