Izvor: BSC Happy/Sputnik
28.07.2023 u 20:45
0

„MENI SE ODAZVAO“: Dodik „ispunio“ želju Komšića i Bećirovića

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je fotografiju sa ambasadorom BiH u Srbiji Aleksandrom Vranješom uz poruku: „Pozvao sam ambasadora na konsultacije, meni se odazvao“.

Dodik je to objavio na društvenim mrežama nakon što su članovi Predsedništva BiH Željko Komšić i Denis Bećirović zatražili od Ministarstva spoljnih poslova u Savetu ministara da hitno pozove ambasadora Vranješa na konsultacije u Sarajevo povodom izjava koje je dao na sastanku sa direktorom Bezbednosno-informativne agencija Aleksandrom Vulinom.

Ovim povodom prethodno se oglasila i srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović, poručivši da ambasador ima pravo da se sastane sa rukovodiocima i predstavnicima svake institucije u zemlji prijema.

POZIVAJU AMBASADORA IZ SRBIJE NA KONSULTACIJE U SARAJEVO – zbog izjave na sastanku s Vulinom

Cvijanovićeva je u tom kontekstu izjavila da bi bilo bolje pozvati Zlatka Lagumdžiju kako bi se utvrdilo da li je kriva Misija BiH u Njujorku ili MIP za falsifikovanje prevoda, ali i originala pisma koje joj je uputio generalni sekretar UN Antonio Gutereš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter